İLK PROJEMİZ HAYIRLI UĞURLU OLSUN

Okulumuzun ilk onaylanan projesi hepimize hayırlı uğurlu olsun. 10 ortaklı eTwinning projemiz, yabancı ortaklarımızın da olduğu "Yeni Sonlar" isimli projemizde amacımız çocuklarda okuma kültürünü oluşturmak, yaratıcı düşünme becerilerini geliştirmek, yabancı dilde 4 temel beceriyi geliştirmek ve farklı kültürleri tanımalarını sağlamak. Proje kapsamında her ay önceden belirlenen farklı kitapları okuyacak olan öğrencilerimiz kitapların sonunu değiştirecek ve bu öğrencilerimiz ödüllendirilecektir. Daha sonra bu 5 öğrenci eTwinning sistemine eklenerek diğer okullardan da projeye dahil olan öğrencilerle bir araya getirilerek etkileşim kurmaları sağlanacaktır. Haziran ayına kadar sürecek projemizde sene sonunda tüm sonların yer aldığı "New Endings"-"Yeni Sonlar" isimli kitabımız preje ürünü olarak hem dijital ortamda hem de baskısı hazırlanacaktır. Proje yürütücümüz Burak GÜR hocamıza emeklerinden dolayı çok teşekkür ediyoruz.

Yayın: 12.10.2023 - Güncelleme: 12.10.2023 10:12 - Görüntülenme: 299