OKUL PANSİYONUMUZ

OMÜ MTAL, öğrencilerimizin yalnızca barınma ihtiyaçları için değil bütüncül bir eğitim anlayışıyla eğitimin devam ettiği ortamlar kurgulanarak öğrencilerimiz için kültürel, sanatsal ve sportif alanlarda pek çok faaliyette aktif olabilmelerine imkân sağlar. Pansiyonumuzda öğrencilerimizin arkadaşlarıyla ve öğretmenleriyle zaman geçirerek sosyalleşecekleri, sohbet edebilecekleri, çeşitli okumalar yapabilecekleri ortak alanlarımız mevcuttur. Ayrıca bireysel ve grup çalışmaları için uygun çalışma salonları bulunmaktadır.

Yurt yaşantısı, kişisel becerilerin gelişmesinde, sorumluluk ve inisiyatif alma duygularının daha net öğrenilmesinde, yardımlaşma ve bireysel alanlarda saygı duyma gibi pek çok özelliğin kazanılmasında büyük önem taşır. Yurdumuz, okul bahçesinde 144 öğrenci kapasiteli bir pansiyon binası da yer almaktadır. Bu pansiyon binası, 72 kız ve 72 erkek öğrenci için konaklama imkânı sunacaktır.

07-03-2024

Yayın: 07.03.2024 - Güncelleme: 07.03.2024 13:12 - Görüntülenme: 508