OMÜ Mesleki ve Teknik Anadolu Lisesi

WEB https://omumtal.meb.k12.tr
Adres : Körfez Mah. Zambak Caddesi 5084. Sokak No13.15/A Atakum SAMSUN
VİZYON : Toplumun sosyal ve ekonomik sektörleri ile iş birliği içinde, ulusal ve uluslararası mesleki yeterliliklere sahip, milli, manevi, mesleki değerleri benimsemiş, yenilikçi, girişimci, üretken, ekonomiye değer katan lider bir kurum olmaktır.
MİSYON : Düşünme, anlama, araştırma ve sorun çözme yetkinliği gelişmiş; bilgi toplumunun gerektirdiği bilgi ve becerilerle donanmış; milli kültür ile insanlığın ve demokrasinin evrensel değerlerini içselleştirmiş; iletişime ve paylaşıma açık, sanat duyarlılığı ve becerisi gelişmiş; öz güveni, özsaygısı, hak, adalet ve sorumluluk bilinci yüksek; gayretli, girişimci, yenilikçi, barışçı, sağlıklı ve mutlu bireylerin yetişmesine ortam ve imkân sağlamak. Ekonomik ve sosyal sektörlerin işgücü taleplerini mesleki ve teknik eğitim ile karşılamak, isteyenleri meslek sahibi yapmak, ulusal ve uluslararası standartlara uygun mesleki yeterliliğe sahip iş gücü yetiştirmek, mesleği değerli kılmak için strateji ve politikalar geliştirmek ve uygulamak.
BAŞARILAR :

Yatakhane Koğuşu :18
Öğretim Şekli :
Saatler : 08:15 / 16:15
Isınma :
Servis :
Ulaşım : Tramvay, Dolmuş, Otobüs
Yerleşim Yeri :
İl /İlçe Merkezine Uzaklık :
Kontenjan Bilgileri :
Sportif Etkinlikler :