ETKİNLİK/FAALİYETLER

May

Ondokuz Mayıs Üniversitesi Öğretim Üyesi Doç. Dr. Mustafa KARA hocamız öğrencilerimizle "Kur'an Gençlik ve Bilim" konulu konferans gerçekleştirdi. Değerli hocamıza kıymetli sohbeti için çok teşekkür ederiz.

Nis

OMÜ Atatürk Kongre ve Kültür Merkezi'nde "Genç Su Buluşmaları Çalıştayı" na tüm öğrencilerimzle katılım sağladık. Öğrencilerimizin daha vizyoner olabilmeleri için her alanda çalışmalara devam ediyoruz ⭐

#omümtalliolmakayrıcalıktır
#farkyaratangelecekomümtallegelecek

Nis

Omü Mesleki ve Teknik Anadolu Lisesi öğretmen ve öğrencileri, Kültür ve Sanat Etkinlikleri kapsamında Omü Tiyatro Topluluğunun hazırladığı Aziz Nesin' in Toros Canavarı isimli oyununa izleyici olarak katıldı. Müdür Başyardımcımız Semih Sözen oyunculara okulumuz adına çiçek takdim etti. Emeği geçen herkese çok teşekkür ederiz.

@omutiyatrotoplulugu

#omümtalliolmakayrıcalıktır
#farkyaratangelecekomümtallegelecek

Nis

Öğrencilerimizin proje geliştirme konusunda daha vizyoner gençler olabilmesi ve bilimsel çalışmaları yakından takip edebilmeleri amacıyla TEKNOPARK'ı ziyaret ettik. Sonrasında Ondokuz Mayıs Üniversitesi Kütüphanesinde kitapları inceleme ve kütüphanede zaman geçirme fırsatı bulduk.

Nis

Dilimizin Zenginlikleri Projesi kapsamında öğrencilerimizin kültürümüzü tanıması amacıyla OMÜ Mesleki ve Teknik Anadolu Lisesi olarak Dede Korkutu canlandırma ve Dede Korkut Hikayelerini anlatma çalışması hazırladık. Emeklerinden dolayı Rüstem Taşçı hocamıza ve öğrencimiz Borhan Tuğsan Balcı'ya çok teşekkür ederiz.

#omümtalliolmakayrıcalıktır #farkyaratangelecekomümtallegelecek

OMÜ MTAL'Lİ OLMAK AYRICALIKTIR ♥

Mrt

Samsun Büyükşehir Belediyesi İtfaiye Ekipleri tarafından okulumuzdaki öğrenci, öğretmen ve personellerimize yangına müdahale ve yangın söndürme cihazları hakkında bilgi verildi. Eğitimin ardından yangına nasıl müdahale edeceğini öğrenme fırsatı bulan öğrencilerimiz,yapılan tatbikatı başarıyla tamamlandı. Başta Samsun Büyükşehir Belediyesi İtfaiye Dairesi Başkanlığı ekiplerimize, Afete Hazırlık Kulübü öğretmenlerimiz Savaş Küçük ve Gözde Bulut'a ve emeği geçen herkese çok teşekkür ederiz.

Mrt

Çanakkale Zaferi, Türk milletinin kahramanlık ve fedakarlık destanıdır. Bu destanı sonsuza kadar yaşatmak hepimizin görevidir. 18 Mart Çanakkale Zaferi kutlu olsun!

Emeği geçen Rüstem Taşçı hocamıza ve tüm öğrencilerimize teşekkür ederiz...

Mrt

"Allah bu millete bir daha 'İstiklal Marşı' yazdırmasın!"

İstiklal Marşımızın kabulünün 103. Yıl dönümünü kutluyor, Milli Şairimiz Mehmet Akif Ersoy’ u rahmet, şükran ve minnetle anıyoruz.